راهنمای خرید استابلایزر برای یخچال فریزر

راهنمای خرید استابلایزر برای یخچال فریزر

همانطور که می‌دانید وسایل الکتریکی برای کارکرد مناسب نیاز به ولتاژ تثبیت شده برق شهر دارند. به همین دلیل بر آن شدیم که راهنمای خرید استابلایزر برای یخچال فریزر را بر اساس اطلاعات تجربی خود در اختیار شما قرار دهیم.

یکی از وسایل برقی نسبتا حساس نسبت به نوسانات برق شهر که تقریبا در تمامی خانه‌ها وجود دارد، یخچال و فریزر است. موتور و کمپرسور انواع یخچال و فریزر فارغ از ایرانی یا خارجی بودن، نو یا قدیمی بودن، کم‌مصرف یا پرمصرف بودن باز هم در برابر نوسانات برق حساس هستند. با توجه به گران بودن هزینه تعمیرات موتور و کمپرسور انواع یخچال‌ها و از طرفی زیر بار نرفتن شرکت‌های گارانتی کننده آن‌ها در قبال دستگاه‌های غیر متصل به تثبیت کننده‌ها استفاده از ترانس اتوماتیک یا استابلایزر برای یخچال و فریزر ضروری است.

دستگاه‌های ترانس اتوماتیک(استابلایزر رله‌ای) یا استابلایزر(سرووموتوری) علاوه بر تثبیت ولتاژ برق شهر در محدوده مشخص و استاندارد، باعث افزایش راندمان و کاهش استهلاک و در نتیجه افزایش عمر یخچال و فریزر می‌شوند.

حال سوال اینست که برای یخچال و فریزر خود چه استابلایزر یا ترانسی تهیه کنیم.

از آنجایی که اکثر یخچال و فریزرهای خانگی تولید شده در دهه اخیر مصرف برقی حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ ولت آمپر دارند(البته میزان مصرف هر دستگاه با دستگاه دیگر متفاوت است) پس به لحاظ توانی استابلایزر یا ترانس‌هایی با توان ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ بدین منظور توصیه می‌شود.

سایر نکات مهم:
موضوع مهم دیگر پس از توجه به توان مصرفی، بحث زمان تاخیر دستگاه است. بر اساس ساختار طراحی یخچال و فریزر‌ها جهت محافظت از کمپرسور آن‌ها نیاز است که حتما محافظ، ترانس یا استابلایزرهای متصل به یخچال و فریزر حداقل ۳ دقیقه(۱۸۰ ثانیه) تاخیر در برقراری جریان ناشی از قطع یا افت ولتاژ برق ورودی باشند. در صورتیکه این زمان برقراری جریان رعایت نشود می‌تواند منجر به آسیب شدید به یخچال و فریزر شود.

موضوع آخر که شاید به اهمیت دو مورد فوق نباشد بازه ولتاژ ورودی برق شهر است، در صورتی که ولتاژ ورودی شما بین ۱۸۰ تا ۲۴۰ باشد نگرانی چندانی بابت انتخاب تثبیت کننده نخواهید داشت، اما اگر ولتاژ ورودی شما کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده است حتما هنگام خرید استابلایزر یا ترانس به مشخصات فنی آن و خصوصا ولتاژ ورودی دقت کنید.


دیگر مقالات استابلایزر

لطفا دیدگاهتان را در فرم زیر درج نمایید.
کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد فرمایید.
مطالب بیشتر در این زمینه
استابلایزر
 ۰۸ اسفند ۱۴۰۰
 مهندس کهن یزدی

استابلایزر

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که برای وسایل الکتریکی ممکن است پیش بیاید، نوسانات به وجود آمده در جریان ورودی و تغییرات ولتاژ است که می‌تواند خسارات زیادی را برجای بگذارد؛ ازاین‌ رو پیدا کردن یک راه‌ حل برای رفع دائمی این مشکل، از مهم‌ ترین اقداماتی است که باید صورت بگیرد. امروزه دستگاهی وجود دارد که می‌تواند ...  ادامه مطلب 
 ۲۴ دی ۱۳۹۹
 گروه تحقیق و توسعه تالی الکتریک

اصلی ترین تفاوت یو پی اس و استابلایزر

یو پی اس چیست؟ حال برای اینکه اشاره ای به اصلی ترین تفاوت یو پی اس و استابلایزر داشته باشیم، نیاز می باشد که مجدد برای شما بگوییم که یو پی اس چیست؟ در یک تعریف ساده و تنها برای یادآوری می توان گفت: یو پی اس سیستم و دستگاهی است که در صورت قطع شدن جریان برق می تواند میزان برق مورد نیاز تجهیزات ...  ادامه مطلب 
 ۲۴ دی ۱۳۹۹
 گروه تحقیق و توسعه تالی الکتریک

تفاوت استابلایزر سه فاز و تک فاز

استابلایزر سه فاز چیست؟ برای درک بهتر تفاوت استابلایزر سه فاز و تک فاز نیاز است که بار دیگر با معنا و مفهوم هر یک از این استابلایزر ها به صورت جداگانه آشنا شده و آن ها را یادآوری کرده باشیم. دستگاه استابلایزر سه فاز نیز همچون سایر مدل های استابلایزر دارای مدارهای کنترل الکتریکی ساده می باشد که ...  ادامه مطلب