موارد استفاده از استابلایزر

موارد استفاده از استابلایزر

معرفی استابلایزر


استابلایزر دستگاه الکترونیکی می باشد که دارای قدرت در جهت ثبت ولتاژ AC منجر به تولید منبع تغذیه الکتریکی با کیفیت می باشد. دستگاه های استابلایزر دارای انواع مختلفی می باشند که هریک از آن ها دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند. دستگاه های استابلایزر به گونه ای طراحی شده اند که به کاربران این اجازه را می دهند تا ولتاژها را از طریق صفحه کلید با امکان شروع و توقف خروجی تنظیم کنند.

این کار باعث می شود در کوتاهترین زمان ممکن و در چند ثانیه شما بتوانید به نتیجه و پاسخی که می خواهید دست پیدا کنید. امروزه  استابلایزرها به یک راه حل بهینه سازی شده برای بسیاری از وسایل الکترونیکی حساس به نوسانات ولتاژ تبدیل شده اند و با بسیاری از دستگاه ها مانند دستگاه های CNC، تهویه مطبوع، تلویزیون، تجهیزات پزشکی، رایانه، تجهیزات مخابراتی و غیره کار می کنند.

از استابلایزر برای چه مواردی استفاده می شود؟

قبل تر به این موضوع اشاره کردیم که استابلایزرها دارای انواع مختلفی می باشند که هر یک از آنها ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند و از آن ها می توان در موارد مختلف بسیاری استفاده کرد.

برخی موارد استفاده از استابلایزر به شرح زیر می باشند:
ماشین آلات چاپ
ماشین آلات CNC
تجهیزت پزشکی
ماشین آلت نساجی
ماشین آلات بسته بندی
کارخانه ها

ماشین آلات چاپ:
استابلایزرهای سرو برای دستگاه های چاپ و ماشین آلاتی مانند دستگاه های فلکسوگرافی، لیتوگرافی افست، فلکسوگرافی، جوهر افشان چاپ دیجیتال و زیراگا و غیره دستگاهی است که باید داشته باشد. تغییر جزئی در تغییر ولتاژ ممکن است باعث ایجاد خرابی در مواد چاپی شود. به همین دلیل است که ماشین آلات چاپی نیاز است که دارای دستگاه استابلایزر باشند.

ماشین آلات CNC:
دستگاههای CNC یا هرگونه ماشین آلات وارداتی باید از هرگونه ولتاژ یا مسائل مربوط به برق محافظت شوند زیرا دارای مدارهای بسیار حساسی هستند که با ولتاژ خروجی دقیق کالیبره می شوند که فقط از استابلایزر سروو با کیفیت خوب تضمین می شود. بعضی اوقات، حتی ممکن است به ترانسفورماتور جداگانه از نوع  نیاز داشته باشیم تا ولتاژ دستگاه را به دلخواه دریافت کنیم.

تجهیزات پزشکی:
یکی دیگر از موارد استفاده از استابلایزر تجهیزات پزشکی می باشند. همانطور که می دانید تجهیزات پزشکی بسیار گران قیمت هستند و استفاده از آنها نیز بسیار انحصاری است  بنابراین ما باید از این تجهیزات مانند دستگاه های MRI و دستگاه سی تی اسکن، دستگاه اشعه ایکس دیجیتال و غیره در برابر انواع مختلف ولتاژ مانند نوسان محافظت کنیم.

ماشین آلات نساجی:
صنعت نساجی ستون فقرات اقتصاد هند و برخی دیگر از کشورهای آسیایی و اروپایی است  دولت هایی که در زمینه نساجی فعالیت دارند  و همچنین صنایع تولیدی منسوجات را ارائه می دهند از ماشین آلاتی مانند ماشین های چرخش، دستگاه های بافندگی، ماشین های گلدوزی وارداتی، ماشین های بافندگی، تافتینگ استفاده می کنند. استابلایزرهای سروو و ترانسفورماتورهای جداسازی با تأمین ولتاژهای پایدار، نهایت ایمنی را برای این ماشین ها فراهم می کنند.

  ماشین آلات بسته بندی:
صنعت بسته بندی در چند سال گذشته بسیار پیشرفت کرده است  قبلاً فرآیندهای دستی زیادی برای انجام بسته بندی برای یک محصول خاص وجود داشت. اکنون با سرمایه گذاری در آخرین فن آوری و نوآوری سریع، کارخانه های بسته بندی به صورت خودکار درآمده اند  با این وجود هر کشوری از مشکلات مربوط به ولتاژ سهم خود را دارد بنابراین کنترل کننده استابلایزر اتوماتیک برای این منظورارائه شده است.

کارخانه ها:
اکنون چند وقتی است که صنعتگران در حال کارخانه ها و صنایع هستند و اهمیت تثبیت کننده های ولتاژ سروو و کنترل کننده های ولتاژ را درک کرده اند  بدین ترتیب در طی مراحل اولیه برنامه ریزی کارخانه، تهیه و خرید استابلایزر را در بودجه خود نگهداری می کنند. این تنظیم کننده ولتاژ نه تنها به آنها در دستیابی به ضریب توان خوب کمک می کند بلکه مزایایی مانند خرابی ناچیز ماشین آلات پرهزینه، ابزارها، کاهش MDI، صرفه جویی در مصرف برق و غیره را نیز در اختیار آنها قرار می دهد.
 
لطفا دیدگاهتان را در فرم زیر درج نمایید.
کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد فرمایید.
مطالب بیشتر در این زمینه
استابلایزر
 ۰۸ اسفند ۱۴۰۰
 مهندس کهن یزدی

استابلایزر

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که برای وسایل الکتریکی ممکن است پیش بیاید، نوسانات به وجود آمده در جریان ورودی و تغییرات ولتاژ است که می‌تواند خسارات زیادی را برجای بگذارد؛ ازاین‌ رو پیدا کردن یک راه‌ حل برای رفع دائمی این مشکل، از مهم‌ ترین اقداماتی است که باید صورت بگیرد. امروزه دستگاهی وجود دارد که می‌تواند ...  ادامه مطلب 
 ۲۴ دی ۱۳۹۹
 گروه تحقیق و توسعه تالی الکتریک

اصلی ترین تفاوت یو پی اس و استابلایزر

یو پی اس چیست؟ حال برای اینکه اشاره ای به اصلی ترین تفاوت یو پی اس و استابلایزر داشته باشیم، نیاز می باشد که مجدد برای شما بگوییم که یو پی اس چیست؟ در یک تعریف ساده و تنها برای یادآوری می توان گفت: یو پی اس سیستم و دستگاهی است که در صورت قطع شدن جریان برق می تواند میزان برق مورد نیاز تجهیزات ...  ادامه مطلب 
 ۲۴ دی ۱۳۹۹
 گروه تحقیق و توسعه تالی الکتریک

تفاوت استابلایزر سه فاز و تک فاز

استابلایزر سه فاز چیست؟ برای درک بهتر تفاوت استابلایزر سه فاز و تک فاز نیاز است که بار دیگر با معنا و مفهوم هر یک از این استابلایزر ها به صورت جداگانه آشنا شده و آن ها را یادآوری کرده باشیم. دستگاه استابلایزر سه فاز نیز همچون سایر مدل های استابلایزر دارای مدارهای کنترل الکتریکی ساده می باشد که ...  ادامه مطلب 
اهمیت استفاده از یو پی اس و استابلایزر
 ۰۱ دی ۱۳۹۹
 گروه تحقیق و توسعه تالی الکتریک

اهمیت استفاده از یو پی اس و استابلایزر

یو پی اس بهتره یا استابلایزر یو پی اس و استابلایزر به عنوان فیلترهای الکتریکی برای حذف آلودگی و نوسانات برق شهر با هدف تثبیت ولتاژ خروجی، استفاده می شود اما نحوه عملکرد و روش هرکدام متفاوت با دیگری است. برای بسیاری از افراد این سوال پیش می آید که در نهایت اهمیت استفاده از یو پی اس و ...  ادامه مطلب 
نحوه انتخاب و نصب استابلایزر
 ۰۱ دی ۱۳۹۹
 گروه تحقیق و توسعه تالی الکتریک

نحوه انتخاب و نصب استابلایزر

استابلایزر چیست؟ همانطور که در مقاله های قبل هم عنوان کرده ایم استابلایزر که نام دیگر آن تثبیت کننده ولتاژ می باشد در حقیقت یک وسیله الکتریکی است که در مسیر جریان برق قرار داده می شود تا از بروز نوسانات برق شدید جلوگیری کند. از این سیستم نگهدارنده برای بیشتر تجهیزات الکتریکی در صنعت های مختلف همچون ...  ادامه مطلب