یو پی اس منبع تغذیه بدون وقفه می باشد که در حقیقت یک منبع تغذیه برای جریان الکترونیکی می باشد و عمده ترین کاری که این دستگاه انجام می دهد تامین توان مورد نیاز بار مصرفی برق بدون وقفه می باشد.
Uninterruptible Power Supply که همان عبارت تکمیلی ups می باشد را به عنوان منبع توان بدون وقفه با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری می توان نام برد. سیستمی که این دستگاه دارد برق بین شهری و دستگاه مصرف کننده را به یکدیگر متصل می کند و از اختلالات شبکه به تجهیزات حساس جلوگیری می کند.
یو پی اس دارای انواع مختلفی می باشد که در مقاله هایی قبلی که در سایت هژیر صنعت منتشر کرده ایم درباره هریک ز آن ها اطلاعتی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم و امروز قصد داریم در تکمیل مقاله های قبلی درباره باتری یو پی اس ژل اسید با شما صحبت کنیم.
باتری یو پی اس ژل اسید یکی از انواع باتری های vrla می باشد که در دسته باتری های سیلد اسید یو پی اس قرار گرفته است. فن آوری که برای تولید این سبک از باتری های یو پی اس مورد استفاده قرار گرفته است درست شبیه به ساخت باتری AGM می باشد. با تمام این حرف ها، به جای استفاده از ماده جاذب بر پایه شیشه که در باتری یو پی اس AGM استفاده می شود. باتری یو پی اس ژل اسید در واقع ساخته شده از الکترونیک هایی در غالب ژل می باشد. الکترونیک هایی که فرم جامد مانند داشته و باعث کاهش خطر از بین رفتن و تبخیر الکترونیک باتری شده و ز مشکلت ناشی از خوردگی جلوگیری می کند.
دانستید که باتری یو پی اس ژل اسید چه نوع باتری می باشد. اما می خواهیم در ادامه به مقایسه این نوع باتری یو پی اس با باتری های معمولی بپردازیم.
در مقایسه باتری یو پی اس ژل اسید با، باتری های معمولی باید بگوییم که سبک این باتری ها بسیار سبک تر می باشد. در این تکنولوژی تنها از مقدار کمی الکترولیت جامد برای حفظ اسید استفاده شده است و دارای طول عمر بیشتری نسبت به سایر باتری ها می باشد که دلیل آن هم الکترونیک حالت ژل مانندی است که این قابلیت را دارد تا شارژ باتری را برای مدت زمان طولانی تری در خود نگهداری کند.
باتری های ژل اسید یو پی اس دوام بیشتری نسبت به باتری های معمولی دارد و می تواند تغییر دما بیشتری را نسبت به باتری معمولی یو پی اس تحمل کند.
از باتری های یو پی اس از نوع ژل اسید در انواع تلفن های همراه، دوربین های فیلمبرداری، موتورسیکلت، تجهیزت دریایی و… استفاده می شود و بخاطر ویژگی که این باتری ها دارا می باشند مصرف کنندگان مجبور نیستند مرتبا به باتری آب اضافه کنند تا با این کار بتوانند سطح الکترونیک باتری را در سطح نرمال نگه دارند.
برای مراقبت از باتری یو پی اس ژل اسید باید این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید که هنگام شارژ شدن باتری ژل اسید محدودیت های خاص بسیاری وجود دارد. برای جلوگیری از تشکیل بیش از حد گازی که درون سلول های این باتری ها وجود دارد ژلی که در آن ها استفاده می وشد در ولتاژ پایین باشند در ضمن برای جلوگیری از شارژ بیش از حد این باتری ها باید از ولتاژ های پایین استفاده کنید زیرا شارژ بیش از اندازه باتری های یو پی اس ژل اسید می تواند طول عمر آن ها را تحت تاثیر قرار دهد.
تمام باتری های یو پی اس که شما آن ها را انتخاب می کنید دارای مزایا و معایبی می باشند که داشتن اطلاعت هر چند مختصر درباه آن ها لازم و ضروری می باشد. از مزایا و معایب این باتری مواردی است که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم که شما را در خرید یو پی اس می تواند راهنمایی کند.
از مزیت های باتری یو پی اس ژل اسید عبارتند از:
معایب باتری یو پی اس ژل اسید: